Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 14
За 11
Негативностите 3
Имајте на ум 0.7857142857142857
9
Sokoban со снегулки и Божиќни подароци

Во ова.игра sokoban.Целта е да се движи на Новогодишни подароци за снегулки. Да се ​​игра употребастрелките на тастатурата.

Сите игри
Sokoban-со-снегулки-и-Божиќни-подароци