Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 19
За 14
Негативностите 5
Имајте на ум 0.7368421052631579
9
Sokoban игра со камења

Користење на стрелките на тастатурата, се движат на камења во портокалова кутии. Забавувајте се!

Сите игри
Sokoban-игра-со-камења