Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 6
За 4
Негативностите 2
Имајте на ум 0.6666666666666666
9
Sokoban игра со бомби

Целта е да се опорави сите објекти лежи на земјата, со исклучок на бомби.

Брза, бидејќи времето е темпирана!.

Сите игри
Sokoban-игра-со-бомби