Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 43
За 36
Негативностите 7
Имајте на ум 0.8372093023255814
9
Sokoban во еден супермаркет

Во ова.игра sokoban.Целта е да се отстранат сите кутии и да ги поставите на локација надвор од супермаркет. За да го поместите блокови, користетестрелките на тастатурата..

Сите игри
Sokoban-во-еден-супермаркет