Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 8
За 6
Негативностите 2
Имајте на ум 0.75
9
Футуристички Sokoban

Да играте, искористете.стрелките на тастатурата.да се преселат на блокови и да ги поставите во просторот се предвидени за оваа намена.

Сите игри
Футуристички-sokoban