Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 33
За 27
Негативностите 6
Имајте на ум 0.8181818181818182
9
Разлика игра со делови кои се движат

Целта е да се соберат.разлики.помеѓу двете слики. Совет: обрне внимание на детали, како што некои грешки не се блескавите.

Сите игри
Разлика-игра-со-делови-кои-се-движат