Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 72
За 63
Негативностите 9
Имајте на ум 0.875
9
Разлика игра со девојки

Во ова.игра за девојчиња.Треба да се најде нешта се разликува помеѓу првата и втората слика. Најди најмалку две грешки за да стигнат до следното ниво. Како на ниво се зголемува, бројот на грешки е важно.Забавувајте се!.

Сите игри
Разлика-игра-со-девојки