Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 19
За 16
Негативностите 3
Имајте на ум 0.8421052631578947
9
Разликата игра

Имате 45 секунди да најдете разликите помеѓу двете слики. Добра игра!

Сите игри
Разликата-игра