Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 39
За 31
Негативностите 8
Имајте на ум 0.7948717948717948
9
Игра Петка грешки

Две фотографии.речиси identques се наредени еден до друг, се најде на.5 грешки.кои имаат исползив во право слика.

Сите игри
Игра-Петка-грешки