Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Игри на разликата

Во игри во оваа категорија, ќе треба да користите вашиот остро око за да го најдете разликите помеѓу двете слики претставен на вас. Вооружи се со трпение како што некои грешки не се блескавите!