Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 42
За 27
Негативностите 15
Имајте на ум 0.6428571428571429
9
Меморија игра со келнерка во ресторан

Во оваа меморија играта ќе играат како келнерка, да нарачки и служат на клиенти, внимателни да не се размена на контроли.

Сите игри
Меморија-игра-со-келнерка-во-ресторан