Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 153
За 127
Негативностите 26
Имајте на ум 0.8300653594771242
9
Лавиринт игра со Dexter на geek

Целта на играта е да го активирате излезната врата, да се постигне ова мора да се соберат сите објекти милување на подот.

Сите игри
Лавиринт-игра-со-dexter-на-geek