Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 52
За 41
Негативностите 11
Имајте на ум 0.7884615384615384
9
Лавиринт игра со плоштадот

Премести на плоштадот со помош на стрелките на тастатурата за да ја имаат за цел излез (крстот).

Сите игри
Лавиринт-игра-со-плоштадот