Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 64
За 55
Негативностите 9
Имајте на ум 0.859375
9
Лавиринт игра во зградата

Соберат сите бонус демнат во куќата и да се обидат да се најде излезот.

Сите игри
Лавиринт-игра-во-зградата