Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 601
За 460
Негативностите 141
Имајте на ум 0.7653910149750416
9
Puzzle игра со натпревари

Целта на играта е.добивање на последниот натпревар.Може да се земе колку што сакате на иста линија.
Кога ќе игра, притиснете го кибритена сандаче за да ги споделите вашиот противник игра.

Сите игри
Puzzle-игра-со-натпревари