Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 125
За 91
Негативностите 34
Имајте на ум 0.728
9
Puzzle игра со квадрати

Целта е да го вклучите овие четири квадрати внатретри идентични квадрати., И оние кои се движат само.Три бели решетки.. А реално главоболка!

Сите игри
Puzzle-игра-со-квадрати