Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 684
За 561
Негативностите 123
Имајте на ум 0.8201754385964912
9
Puzzle игра со жолт автомобил во паркинг

Целта е да се добие жолт автомобил паркинг со поместување други автомобили со глувчето. 60 нивоа се на располагање, да се забавуваат!

Сите игри
Puzzle-игра-со-жолт-автомобил-во-паркинг