Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 94
За 77
Негативностите 17
Имајте на ум 0.8191489361702128
9
Puzzle игра со боја коцки

Репродуцира конструкција што се прикажува во левиот дел од екранот на играта на екранот, а оние реализација на најмалку маневар е можно.

Сите игри
Puzzle-игра-со-боја-коцки