Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 108
За 82
Негативностите 26
Имајте на ум 0.7592592592592593
9
Puzzle игра со свештеници и демоните.

Помогнете и на свештениците и ѓаволи другата страна на реката.Кликнете на карактери.да ги направи одат на брод тогаш.кликнете на "Оди".за тие ја премине реката.

Внимание.Затоа што ако свештениците остануваат на една банка во помалку демоните, тие ќе бидат убиени!.

Сите игри
Puzzle-игра-со-свештеници-и-демоните