Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 284
За 249
Негативностите 35
Имајте на ум 0.8767605633802817
9
Puzzle игра на мостот

Целта на играта е.да го качувам мостот на сите карактери.користење на ламба.

Секој човек оди во различно темпо, и.Само двајца луѓе можат да ја преминат во исто време..

Да се ​​игра., Десен-клик на глувчето на икони на врвот на екранот. Добра игра!

Сите игри
Puzzle-игра-на-мостот