Тренинг на мозокот Игри - IQChallenger.com

Добредојдовте IQChallenger, на сајт посветен на тренинг на мозокот игри. Дојди вежба својата меморија, решавање на загатки, решавање на загатки, и повеќе IQChallenger.com.

Гласањето 40
За 28
Негативностите 12
Имајте на ум 0.7
9
Puzzle игра во градилиште

Изгради со помош на глувчето со менување на Блоковите од високата кула нумерирани, најголемиот број мора да биде поставен на дното на кулата, а најмалиот на врвот.

Сите игри
Puzzle-игра-во-градилиште