Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 45
Për 38
Këqijat 7
Shënim 0.8444444444444444
9
Sokoban në një supermarket

Në këtë.Sokoban lojë.Qëllimi është që të hiqte të gjitha kutitë dhe vendin e tyre në vend jashtë supermarket. Për të lëvizur blloqe, përdorimiarrow çelësat..

Të gjitha lojrat
Sokoban-ne-nje-supermarket