Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 14
Për 11
Këqijat 3
Shënim 0.7857142857142857
9
Sokoban me snowflakes dhe dhuratat e Krishtlindjeve

Në këtë.Sokoban lojë.Objektivi është për të lëvizur dhurata e Krishtlindjeve për të snowflakes. Për të luajtur përdorniarrow çelësat.

Të gjitha lojrat
Sokoban-me-snowflakes-dhe-dhuratat-e-krishtlindjeve