Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 19
Për 14
Këqijat 5
Shënim 0.7368421052631579
9
Lojë Sokoban me gurë

Duke përdorur arrow çelësat, të lëvizin gurët në kutitë e portokalli. Have fun!

Të gjitha lojrat
Loje-sokoban-me-gure