Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 6
Për 4
Këqijat 2
Shënim 0.6666666666666666
9
Lojë Sokoban me bomba

Qëllimi është që të shërohen të gjitha objektet e shtrirë në tokë, përveç bomba.

Ngut, sepse koha po kalon!.

Të gjitha lojrat
Loje-sokoban-me-bomba