Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 8
Për 6
Këqijat 2
Shënim 0.75
9
Futuristic Sokoban

Për të luajtur, përdorni.çelësat arrow.për të lëvizur blloqet dhe vendin e tyre në hapësirën e dhënë për këtë qëllim.

Të gjitha lojrat
Futuristic-sokoban