Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 125
Për 91
Këqijat 34
Shënim 0.728
9
Lojë puzzle me sheshe

Qëllimi është që të kthehet këto katër sheshet intre sheshet identike., Dhe ata lëvizin vetëm.Tre bare bardhë.. Një dhimbje koke e vërtetë!

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-me-sheshe