Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 684
Për 561
Këqijat 123
Shënim 0.8201754385964912
9
Lojë puzzle me një makinë të verdhë në një parkim

Qëllimi është për të marrë parkim të verdhë makinë duke lëvizur makina të tjera me miun. 60 nivelet janë në dispozicion, have fun!

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-me-nje-makine-te-verdhe-ne-nje-parkim