Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 601
Për 460
Këqijat 141
Shënim 0.7653910149750416
9
Lojë puzzle me ndeshje

Qëllimi i lojës është.rifitoj ndeshjen e fundit.Ju mund të marrë sa më shumë që ju dëshironi në të njëjtën linjë.
Kur keni luajtur, shtypni kuti shkrepëseje të le kundërshtari juaj të luajë.

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-me-ndeshje