Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 94
Për 77
Këqijat 17
Shënim 0.8191489361702128
9
Lojë puzzle me Cubes Color

Riprodhimin e ndërtimit që është shfaqur në shtyllën e majtë të ekranit të lojës, dhe ato realizimin manovër pak e mundur.

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-me-cubes-color