Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 42
Për 27
Këqijat 15
Shënim 0.6428571428571429
9
Memory lojë me një kameriere në një restorant

Në këtë lojë kujtesës ju të luajnë si kameriere, të marrë urdhra dhe për të shërbyer klientëve, të kujdesshëm për të mos kontrolleve të këmbimit.

Të gjitha lojrat
Memory-loje-me-nje-kameriere-ne-nje-restorant