Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 75
Për 63
Këqijat 12
Shënim 0.84
9
Loja Memory me fruta

Ju keni disa sekonda për të gjetur fruta që ju kanë treguar. Mirë lojë!

Të gjitha lojrat
Loja-memory-me-fruta