Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 44
Për 35
Këqijat 9
Shënim 0.7954545454545454
9
Loja Memory me Barbie dhe Ken

Barbie ka nevojë për ndihmën tuaj për të mbledhur kartat palë identike. Përdorimi shkop magjik për t'u kthyer kartat. Have fun!

Të gjitha lojrat
Loja-memory-me-barbie-dhe-ken