Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 194
Për 156
Këqijat 38
Shënim 0.8041237113402062
9
Lojë labirint me Dexter Geek

Qëllimi i lojës është për të aktivizuar dera daljes, për të arritur këtë ju duhet të mbledhë të gjitha objektet gënjyer rreth dysheme.

Të gjitha lojrat
Loje-labirint-me-dexter-geek