Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 52
Për 41
Këqijat 11
Shënim 0.7884615384615384
9
Labirint lojë me një shesh

Leviz katrore duke përdorur arrow çelësat për të synojnë atë në output (kryq).

Të gjitha lojrat
Labirint-loje-me-nje-shesh