Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 284
Për 249
Këqijat 35
Shënim 0.8767605633802817
9
Lojë puzzle në një urë

Qëllimi i lojës është.të kalojnë urën për të gjitha karaktere.duke përdorur llambë.

Çdo person ecën me një ritëm të ndryshme, dhe.Vetëm dy njerëz mund të kalojnë në të njëjtën kohë..

Për të luajtur., Djathtas-klikoni miun mbi ikonat në krye të ekranit. Mirë lojë!

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-ne-nje-ure