Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 40
Për 28
Këqijat 12
Shënim 0.7
9
Lojë puzzle në një kantier ndërtimi

Të ndërtuar duke përdorur miun duke modifikuar blloqe kulla numëruar, numri më i madh duhet të vendosen në fund të kullës, dhe më në krye.

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-ne-nje-kantier-ndertimi