Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 108
Për 82
Këqijat 26
Shënim 0.7592592592592593
9
Lojë puzzle me priftërinjtë dhe Djaj.

Ndihmë priftërinjtë dhe shejtanët të gjithë lumin.Klikoni mbi karaktere.për t'i bërë ato të shkojnë në barkë pastaj.kliko "Vazhdo".për ata kalojnë lumin.

Kujdes.Sepse në qoftë se priftërinjtë të mbetet në një bankë në demonëve pak, ata do të vriten!.

Të gjitha lojrat
Loje-puzzle-me-prifterinjte-dhe-djaj