Lojra Brain Training - IQChallenger.com

Mirësevini IQChallenger, vend i dedikuar për lojëra të trajnimit të trurit. Eja ushtrojnë kujtesën tuaj, zgjidhjen e puzzles, zgjidh puzzles, dhe më shumë në IQChallenger.com.

Votimi 6
Për 3
Këqijat 3
Shënim 0.5
9
Memory lojë me kafshët e xhunglës

Dyqane.kutitë në të cilat kafshët janë fshehur në xhungël..

Kur djali mendon se e një kafshe, klikoni në sheshin ku kafsha është fshehur.

Kursi përfunduar, juve akses.nivel.ku vështirësia është më i lartë.

Të gjitha lojrat
Memory-loje-me-kafshet-e-xhungles